RADERAT

Nu har vi ägt huset, på riktigt, sedan klockan 16 igår. På den tiden har vi fått massor gjort. Allt som jag gått och tänkt på hela sommaren har jag nu äntligen fått sätta kofoten i. Känns otroligt befriande!

Salondörrarna har rykt, men finns sparade i min ateljé. Man vet aldrig när de kan komma till användning igen. 

Märkliga garderobslösningar har också åkt väck.

Lika så mattan i trappen,

balkarna och panelen i taket,

och skarvade pappskivor. Njuter så av att få jobba med huset. Är verkligen i mitt rätta element. Har under hela uppväxten alltid orivit på på detta vis. Jag, syrran, mamma och pappa har bytt väggfärg, flyttat på möbler, klätt om fåtöljer, bytt rum med varandra och gormat i all oändlighet. Att arbeta är ett oslagbart sätt att umgås på. I morgon är en ny dag. Åh vad jag längtar!