MAMMAKLÄDER

Anna_Lidstrom_Cartoon_Jkt2.JPG
Anna_Lidstrom_Cartoon_Jkt3.JPG

Vad skall man ha på sig när bulan expanderar? Måste man byta ut sin garderob helt och hållet under några månader? Svar nej, det har i alla fall inte jag gjort. Det är säkert olika beroende på bulor och kvinnor men jag har alltid tyckt att mammaplagg varit extremt trista, fula och lite smådeppiga. Det enda jag investerat i so far, såhär ca 7 veckor kvar av magbärandet, är bra och höga trosor, strumpbyxor och tights, samt 3 långa trikålinnen i olika färgen från H&M. Dessa kan kombineras i oändlighet och dryga ut den ordinarie garderoben. En skön och bekväm bas som inte spänner eller sträcker eller gör mig mer lättirriterad än vad jag redan är. Trikåkjolar i tubform är också en bra investering. Det är väldigt smidigt och flexibelt att dra linningen ovanför eller nedanför boxarbulan och samtidigt variera kjollängden.

Huvtröjan har jag designat för Odeur för ett antal år sedan. Gillar att den går att använda både som klänning och tröja, samt att knapparna i huvan och längs hela vänstra armen går att styla och knäppa på lite olika sätt.

Jackan är ett loppisfynd som jag fullkomligt älskar. En kitchigt hantverk i äkta läder. Blir som sugen på att köra nedcabbat i LA med en truckerkepa, bakfram, ovanpå barret i en 80-tals rulle.