Ballongspelet

image.jpg

Juni fick ett så himla bra spel i julklapp - fånga ballongerna, ja det är just det som det handlar om.   Ett alldeles lagom utmanande spel för en 2 1/2 åring.

image.jpg

Man kan vara 2-4 spelare och alla väljer sig varsin ballongbild.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Sedan slår man tärning och färgen på tärningen visar vilken ballong man får ta. Har man redan fått en ballong i tärningens färg, då får man stå över ett slag. 

image.jpg

Ett väldigt bra spel för att öva tålamod, att vänta på sin tur, känna igen färger och samtidigt lite spännande att se hur ballongerna blir fler och fler. Och dessutom ett spel som jag står ut att spela, är ingen större fan av spel, kanske för att vi nästa aldrig spelat i min familj. Under uppväxten har vi umgåtts, hela familjen genom att pyssla, spela musik eller göra om i hemmet, typ möblerat om i våra rum och jag och min syster har klätt ut oss en hel del, i mammas och mormors gamla paltor