Styling av lägenhet.

För en tid sedan stylade jag en lägenhet inför en försäljning. Ett väldigt roligt uppdrag, och som alltid blandade jag in loppisgrejer lite här och var för att få en lagom mix av kommersiellt och lite mer personligt.

Jag blandar mäklarbilder med mina egna, tycker att deras raka vinklar i bilderna blir lite enahanda ibland, samtidigt som jag förstår vikten av att just visa upp kvadratmeter och känslan för volym i bostaden. Jag vill hörbara visa på prylarna jag stylat med, därav blandning av mobil- och proffsbilder.

Jag blandar mäklarbilder med mina egna, tycker att deras raka vinklar i bilderna blir lite enahanda ibland, samtidigt som jag förstår vikten av att just visa upp kvadratmeter och känslan för volym i bostaden. Jag vill hörbara visa på prylarna jag stylat med, därav blandning av mobil- och proffsbilder.

Bordet från Hay, stakarna från loppis. Kuddar en blandning av hemsytt och köpes, så att säga.

Bordet från Hay, stakarna från loppis. Kuddar en blandning av hemsytt och köpes, så att säga.

Lampan och fotöljen är secondhand.  

Lampan och fotöljen är secondhand.  

Tidningar är alltid tacksamt att använda i inredning. 

Tidningar är alltid tacksamt att använda i inredning. 

IMG_5821.JPG
Älskar trälådorna som jag hittat på Lagerhaus. Ett enkelt sätt att få lie förvaring utan stök. Och samtidigt få en naturkänsla i en i övrigt väldigt vit miljö.

Älskar trälådorna som jag hittat på Lagerhaus. Ett enkelt sätt att få lie förvaring utan stök. Och samtidigt få en naturkänsla i en i övrigt väldigt vit miljö.

Matplatsen, en del av vardagsrummet. Taklampa från Ikea. 

Matplatsen, en del av vardagsrummet. Taklampa från Ikea. 

Ännu en loppislampa i fönstret den här gången.  samt fatet på bordet.

Ännu en loppislampa i fönstret den här gången.  samt fatet på bordet.

IMG_5813.JPG

Barnrummet.

Älskar att använda en gren som klädstång. Lekfullt och inte så statiskt som en del andra häng-lösningar.  

Älskar att använda en gren som klädstång. Lekfullt och inte så statiskt som en del andra häng-lösningar.  

IMG_5812.JPG
IMG_5826.JPG

Så lite kök. En klassiker - lite frukt, lite grönt, lite skönt. Ljust och fint.

IMG_5824.JPG

Lägenheten är sedan länge såld, ligger här i Borås.  Så kul att hjälpa till att förfina och spetsa till en grund som redan var bra.